05/01/2024: RØRBÆK DYREKLINIK ER ÅBENT SOM NORMALT IGEN.

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Hos Rørbæk Dyreklinik tilbyder vi en lang række medicinske og kirurgiske behandlinger af dit kæledyr. Hvis dit dyr kræver en behandling som vi ikke kan varetage, så sørger vi for at du bliver henvist til den dyrlæge eller klinik som vi mener at dygtigst på det pågældende felt.

Vaccination

Dit dyr vil altid få foretaget en fuld sundhedsundersøgelse før vaccination. Vi har altid sat god tid af, så du samtidig kan få svar på dine spørgsmål.
Vi vil altid sørge for at sammensætte det vaccineprogram der er det rigtige for netop dig og dit dyr.

Udredning af medicinsk eller kirurgisk lidelse

Vores kæledyr kan få mange forskellige former for skader og sygdomme. Uanset hvad dit dyr fejler, vil vi give os god tid til grundig undersøgelse, udredning samt dialog med dig som ejer.

Laboratorieundersøgelser

Vi tilbyder diverse laboratorieundersøgelser som f.eks. blod-, urin- og fæcesundersøgelser.
Hvis dit kæledyr skal have foretaget en gentest i forbindelse med avl, så er vi også klar til at hjælpe med dette.

Parasitundersøgelser

Vi udfører mange forskellige former for parasitundersøgelser herunder undersøgelse for indvoldsorm, ektoparasitter (f.eks. skab og hårsækmider) samt hjerte- og lungeorm.

Læs mere om hjerte- og lungeorm her.

Digital røntgen og ultralyd

På klinikken har vi både digital røntgen samt ultralydsscanner. Begge er nyttige redskaber til at udrede dit kæledyrs problem.

Derudover er vi alle godkendte til at tage røntgenbilleder til DKK.

Tandbehandlinger

Vi udfører tandbehandlinger på både hund og kat herunder kirugisk fjernelse af skadede tænder.

Klinikken råder over digital tandrøntgen, så vi har mulighed for at give dit kæledyr den bedst mulige tandbehandling og sikre, at den ikke har smerter fra munden.

Øreskylning

Hvis dit kæledyr har kroniske eller tilbagevendende øreproblemer kan det være gavnligt med en skylning af den ydre øregang. Dette foretages i fuld narkose. Vi har mulighed for at undersøge og vurdere trommehinden med kamera.

Neutralisation

Vi udfører neutralisation af hund og kat.
Hvis du har brug for rådgivning med hensyn til om neutralisation kan være gavnligt for netop dit kæledyr, så står vi altid klar til at hjælpe.

Den Danske Dyrlægeforening har udarbejdet vejledning om neutralisation for hund og kat.

Knuder

Det sker desværre jævnligt at vores kæledyr får foreskellige former for knuder og man kan ikke afgøre hvilken type knude det er og om den er godartet/ondartet kun på baggrund af dens udseende.
Vi har mulighed for at foretage de udnersøgelser der kræves for at bestemme hvilken knude der er tale om, samt at fjerne den kirurgisk hvis dette er nødvendigt og ønsket.

Operationer

Vi udfører langt de fleste operationer i de “bløde organer” som f.eks. mundhule, øjne, blære, mavetarm-kanal og livmoder.

Ved behov for operationer i knogler eller led henviser vi til specialister på dette område.

Reproduktion

Der kan følge mange undersøgelser med, når man ønsker at lave et kuld hvalpe/killinger. Vi kan foretage progesteronmålinger til bestemmelse af parringstidspunktet, lave drægtighedsundersøgelser (ultralydscanning/røntgen), yde fødselshjælp, lave kejsersnit samt hvalpe/killingeundersøgelser.

Henvisning

I nogle tilfælde kan en henvisning være det bedste for dit kæledyr og i de situationer vil vi naturligvis gøre dette. Der findes mange dygtige specialister i Danmark og vi har mulighed for at henvise til netop den, som vi finder dygtigst på sit område.